ESP  | CAT 


Jardiner en girona

Jardins Costa Brava     empresa de jardineria i paisatgisme. Apostem pel tracte proper i constant amb els clients i la contínua formació professional de l'equip perquè així comporti a la satisfacció dels nostres clients, tinguin confiança en nosaltres i sàpiguen que el seu jardí es troba en bones mans.

Avís legal

Avís legal

Jardins Costa Brava amb adreça C / Pare Soler Nº5, 17200 - Palafrugell (Girona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il • lícita de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de www.jardinscostabrava .com

Amb els límits establerts en la llei, www.jardinscostabrava.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisions de les dades o informacions que es contenen en pàgines d'Internet.


Els continguts i informació no vinculen a www.jardinscostabrava.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.


La pàgina d'Internet de www.jardinscostabrava.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.jardinscostabrava.com no pot controlar. Per tant, www.jardinscostabrava.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.


Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.jardinscostabrava.com o dels seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.jardinscostabrava.com.


Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.jardinscostabrava.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, sobre dades personals quedaran incorporades i seran tractats en els fitxers de Jardins Costa Brava per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades de caràcter personal de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@jardinscostabrava.com o a l'adreça C / Pare Soler Nº5, 17200 - Palafrugell (Girona).


   Aquesta web sol·licita el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació. Considerem que accepta l'ús de cookies si continua navegant.  
Política de cookies +